utenforskap:RASISME

Forestilling med ungdommer fra Grenland og profesjonelle dansere med temaet rasisme som utgangspunkt. Et samarbeidsprosjekt med Bakgården ungdomshus og Ælvespeilet kulturhus.

Forestillingen blir produsert sommeren/høsten 2020 og har premiere under Tid for Dans på Ælvespeilet kulturhus 25. september 2020.

Vi søker historier og ungdom som ønsker å være med på prosjektet!

HISTORIER:

Har du opplevd rasisme eller utenforskap på grunn av hudfarge, etnisitet eller religion. Da vil vi gjerne høre din historie og fortelle den i vår forestilling. Stort og smått, alt er av interesse, vi blir svært glade for å høre fra deg!

Du kan selvsagt være anonym. Ta kontakt med Tine Fossmo for mer informasjon eller for å fortelle din historie.

Telefon: 93878707

Mail: tine@dansekunstigrenland.no

UNGDOM:

Dansekunst i Grenland, i samarbeid med Bakgården ungdomshus og Ælvespeilet kulturhus, skal utvikle forestillingen utenforskap:RASISME. I den forbindelse søker vi etter fem ungdommer som kan tenke seg å være med. Du trenger ingen sceneerfaring, men bør være interessert i temaet og kunne tenke deg å jobbe med uttrykk som teater, dans, bevegelse og tekst.

I forestillingen deltar 2-3 profesjonelle dansere i tillegg til fem ungdommer. Tine Fossmo har regi, men forestillingen blir til underveis sammen med deltakerne. 

Er dette interessant for deg så send en søknad til karine@dansekunstigrenland.no, eller lever den på Bakgården Ungdomshus.

 

Søknaden bør inneholde:

-      Navn

-      Kontaktinformasjon

-      Alder

-      Bilde

-      Litt om deg selv

-      Hvorfor du ønsker å være med på prosjektet

-      Eventuell erfaringer innen musikk, dans, teater eller lignende

 

Om du ønsker å være med må du holde av uke 37, 38 og 39 for prøver og forestillinger.

Alle ungdom i alderen 13-18 år kan søke om å være med. Vi ønsker en variert gruppe med ulike etnisiteter, bakgrunn, alder og sceneerfaring.

Sakset fra TA 29. juni:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.