Makt og Avmakt

Makt og Avmakt vises som DKS forestilling for ungdomskole-elever i Porsgrunn. Får du ikke sett den med skolen så er det åpent for alle til å kjøpe billetter og komme å se fredag 28. september. Passer både ungdom og voksne.

Fredag 28. september kl 17.00

Ælvespeilet kulturhus, sal 1 

Billetter kr 100,-

Forestillingen spilles også for ungdomskoleelver i Porsgrunn som en del av DKS torsdag 27. september

 

Makt og avmakt er en intens og personlig duett som utspiller seg mellom to mannlige dansere.

Makthierarkier og dynamikker utforskes gjennom samtidsdans.

Maktforhold gjør seg gjeldene i store og små menneskegrupper og sosiale relasjoner. Bak forestillingen Makt og avmakt står en nordisk sammensetning av to dansere og en komponist. Danserne Antero Hein og Tony Tran spiller to unge menn som forsøker å finne sin rolle i sitt forhold til hverandre. De beveger seg i et fysisk og mentalt univers med stadig utprøving av hverandres grenser. Finner disse to sin egen identitet og balanse? Tørr de se den andre inn i øynene? Hvordan formes et menneske i møte med et annet? Og hva skjer i maktspillet mellom dem, forblir den undertrykte undertrykt?

 Lys og mørke spiller en egen rolle i denne forestillingen hvor danserne bærer på lyskastere og bestemmer hva som skal få oppmerksomhet. I det urbane lydbildet møtes melodier og elektroniske lydeffekter.

 

Koreografi og dans: Antero Hein (FI/SE) og Tony Tran (NO)

Komponist: Jens L. Thomsen (FO)

Video: Hein Creations

Billetter kjøpes her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.